dinsdag 26 april 2011

Maandag 25-04-2011 Knuffel momentje





Knuffelmomentje met mama.

Maandag 25-04-2011 Zwembadje in de tuin

























Het was vandaag erg lekker weer en papa had een zwembadje voor mij in de tuin gezet.


Ik heb hier voor de eerste keer in gezwommen samen met papa en mama en dat was erg leuk.

Maandag 25-04-2011 2e paasdag, zwempak




Wat vinden jullie van mijn zwempak ? Ik zelf vind het erg stoer staan.

Zondag 24-04-2011 Eerste paasdag
































Papa had een verrassing voor mij toen ik vanochtend beneden kwam, overal in huis waren paaseieren verstopt, leuk he. Ik heb vandaag voor het eerst een fruithapje op met zwarte bessen en aardbeien erin. Ik moest zoals altijd als ik iets nieuws probeer, na de eerste hap wel even nadenken of ik het lekker vond, maar het was harstikke lekker. Mijn gezichtje zat helemaal onder, maar dat kwam, omdat ik maar moeilijk stil kon zitten vandaag tijdens het fruit eten vandaag.




Donderdag 21-04-2011 Drinkbeker




Omdat het best wel warm is buiten, krijg ik van papa en mama, buiten mijn flesje om, een paar keer per dag iets extra's te drinken, zodat ik genoeg vocht binnenkrijg. Ik heb daarvoor een eigen drinkbeker. Dat is wel even iets anders als de fles, maar mama heeft voorgedaan hoe ik uit de beker moet drinken en hoe ik de beker moet vasthouden en vandaag heb ik het voor het eerst zelf gedaan!

Zondag 10-04-2011 Even nadenken





Na mijn laatste voeding vandaag moest ik even nadenken of ik al wilde gaan slapen of niet. Op de 2e foto zien jullie dat ik niet meteen ben gaan slapen, maar nog lekker een kwartiertje op bank gespeeld heb.




Zaterdag 09-04-2011 Schuimparty !











Ben vandaag weer in het grote bad geweest. Er zat heel veel schuim in het bad. Papa had wat schuim in mijn haar gedaan, hi hi, ik leek wel op Sinterklaas..






Zaterdag 09-04-2011 Buurjongetje Tom




Nadat ik vandaag mijn avond eten op had, heb ik met papa en mama nog even buiten in de tuin gezeten. Mijn buurjongetje Tom was ook buiten met zijn papa en mama en toen hebben ze ons samen op de schutting gezet en een foto gemaakt.
Tom is een paar maanden ouder als mij. Vandaag heeft papa de bak van de kinderwagen verwisseld met de bak van de wandelwagen. Ik heb daar vandaag ook voor het eerst ingezeten, toen ik samen met papa en mama ben gaan wandelen. Tjonge, vanuit een wandelwagen heb je echt veel beter uitzicht als vanuit een kinderwagen! Het is wel even wennen hoor, dat wel.





Zondag 03-04-2011 foto met mama en papa








Papa heeft een leuke foto van mij met mama gemaakt en mama heeft een leuke foto van mij met papa gemaakt.

Vrijdag 01-04-2011 Grapje..

Vandaag heb ik een grapje uitgehaald met juffrouw Deborah en juffrouw Nina. Ik lag namelijk in de box en ik begon ineens heel vrolijk hard te gillen. Ze hadden in eerste instantie niet in de gaten dat ik het was, maar daarna wel en toen moesten we allemaal hard lachen.
De andere kindjes vonden het ook heel grappig.

Dinsdag 29-03-2011 Vervolg fruithapje gespuugd

Omdat ik iedere keer als ik een fruithapje eet met appel erin een beetje moet spugen, heeft mama met de dokter gebeld, om na te vragen of mijn buikje misschien niet meer zo goed tegen appel kan. De dokter heeft gezegd dat het heel goed mogelijk is dat mijn buikje opeens een appel te zuur vindt en dat ik daarom moet spugen. Daarom mag ik de komende paar dagen alleen maar fruithapjes waar geen appel inzit. De dokter heeft ook gezegd dat het waarschijnlijk na een paar dagen alweer over is. Maar ja, jullie kennen papa en mama, die zijn zo zuinig op mij dat ze mij voor de zekerheid de hele week geen appel meer geven.

Zaterdag 26-03-2011 Mijn eerste foto in het badstoeltje

Ik heb van opa Scheepens een stoeltje voor in bad gehad. Dan kan ik lekker zelf zitten als ik in het grote bad ga en hoeven papa of mama mij niet meer de hele tijd vast te houden. Ik moest er wel aan wennen, want het is wel ff iets anders als mijn kleine badje, maar het is harstikke leuk, want ik kan lekker spetteren.

Maandag 21-03-2011 Fruit gespuugd

Ik snap er helemaal niets van, ik vond mijn fruit vandaag erg lekker en heb ook alles op, alleen heb ik na een half uur alles in twee etappes ook weer uitgespuugd. En ik was echt niet ziek hoor, ik was gewoon harstikke vrolijk.

Vrijdag 18-03-2011 Foto's klaar !




De foto's die de fotograaf vorige maand bij het kinderdagverblijf gemaakt heeft zijn klaar! Toen papa mij vanochtend naar mijn groep de dominootjes bracht, kreeg hij van juffrouw Deborah de foto's. Een foto van mij in verschillende formaten en ook nog een hele leuke klassenfoto waar alle kindjes van mijn groep opstaan.







Vrijdag 18-03-2011 In slaap gevallen

Ben vandaag weer bij het kinderdag verblijf geweest. Juffrouw Deborah en juffrouw Nina hadden mij vanochtend in de box gelegd. Ik heb lekker gespeeld en toen ik moe werd, ben ik in de box in slaap gevallen, maar dat was maar een hazeslaapje hoor, want kort daarna was ik alweer actief aan het spelen.