maandag 5 september 2011

Maandag 29-08-2011 Milou

Vanavond is de dochter van Rick en Sharon geboren, ze heet Milou. Joepie, nog een vriendinnetje waar mee ik kan spelen.

Papa Rick en Mama Sharon van harte gefeliciteerd met dochter Milou.

De foto's volgen nog na het kraamfeest.

Zondag 07-08-2011 Fietsen





De zondag na mijn verjaardag heb ik mijn kado van papa en mama uitgeprobeerd, ik heb namelijk een fietsstoeltje gehad. Ik vond het echt heel gaaf, de wind door mijn haren. Het is net alsof ik voor een hele grote TV zit. Mooi stoeltje, he!













Papa en ik op het fietspad.



















Samen met mama achter het windscherm.
















Zaterdag 06-08-2011 Hoera, 1 jaar!

Zaterdag 06-08 was het dan zover, ik ben 1 jaar geworden!!!!!!!!!




Toen iedereen er was hebben taart gegeten en limonade gedronken, ik kreeg een groot stuk taart met kaarsjes erop, die moest ik uitblazen. Maar ik gooide de taart gewoon om en toen waren ze ook uit. Er waren heel veel mensen op mijn verjaardag, dat vond ik heel erg leuk. Zelfs tante Suzanne en ome Mark, want mijn neefje had al geboren moeten zijn, maar die liet nog even op zich wachten. Ook heb ik heel veel kadootjes gehad, waar ik heel leuk mee kan spelen.




































Ik zit hier in het midden met naast mij mijn buurjongentje Tom. Links van mij zitten Rick en Sharon met een toekomstig vriendinnetje (eind augustus) en daarnaast tante Karin met ook een toekomstig neefje of nichtje (eind November).










Mijn verjaardagstaart met Thomas de locomotief.




















Iedereen bedankt voor de mooie kado's.


Ryan








P.S. Wisten jullie al dat ik een broertje of zusje krijg in februari?



Zaterdag 23-07-2011

Gewoon lekker met papa op het bed spelen.


Zondag 19-6-2011 Vaderdag
























Voor vaderdag heb ik voor mijn papa (die trouwens de beste van de wereld is!) op het kinderdagverblijf een hele mooie stropdas gemaakt. Papa was er heel blij mee en deed hem meteen om. Mooi he, dan loopt papa er tenminste fatsoenlijk bij.


Dinsdag 14-06-2011 Kapper

Hoi, vandaag zijn we naar de kapper geweest, papa en mama vonden dat mijn haar te lang was geworden en er moest dus een stukje af. Ik kreeg mijn eigen schort om en ging toen bij mama op schoot zitten. Ik heb heel stil gezeten, want de schaar was heel scherp en anders knippen ze nog een stuk uit mijn oortje. Maar dat maakt niet uit, want ik ben toch niet van plan om ze te gaan gebruiken. Ik heb geen kik gegeven tijdens het knippen, stoer he!
















En het eindresultaat, wat ben ik knap he!



Donderdag 09-06 Texel



































Hallo allemaal, nou dit is alweer de laatste dag op Texel voor ons, we hebben nog even wat foto's gemaakt voor ons huisje en in het bos. Je kunt wel zien dat ik heel veel lol heb gehad op Texel. Lekker gezwommen in het zwembad, naar het strand geweest, zeehondjes gezien en vooral veel plezier gemaakt, maar dat kun je wel zien op de foto's. Morgenvroeg alles weer inpakken en weer naar huis, dat is ook wel weer lekker...... Ryan