dinsdag 26 oktober 2010

Dinsdag 26-10-2010

Hallo allemaal, ff snel een kleine update. Afgelopen vrijdag ben ik weer naar het kinderdagverblijf geweest om te wennen. Deze keer moest ik van 9.00 tot 12.00 uur wennen. Nou ik keek mijn ogen uit, hoor. Al die andere kindjes en geluidjes, ik moest eigenlijk ook even slapen, maar daar had ik het te druk voor, dus heb ik snel even een kwartiertje mijn oogjes dichtgedaan. Er was ook zoveel te zien en te doen. Volgens Juffrouw Deborah en Nina heb ik het harstikke goed gedaan. Op 8 november mag ik voor het eerst een hele dag, dan moet mijn mama ook weer voor het eerst gaan werken. Vanmorgen ben ik ook even naar het consultatiebureau geweest om te wegen. Ik weeg nu 4550 gram, dus ik ben meer als 300 gram aangekomen in 2 weken. Ik vind dat ik wel een schouderklopje heb verdiend hiervoor. Tot de volgende blog.

dinsdag 19 oktober 2010

Maandag 18-10-2010

Hallo, hier ga ik naar de kinderopvang voor als mijn papa en mama centjes moeten gaan verdienen. Vandaag ben ik voor het eerst naar het kinderdagverblijf geweest. Het was een wenmiddag voor mij, maar ik denk eerder dat het een wenmiddag was voor papa en mama, die moesten mij hier achterlaten. Toen we daar aankwamen moest ik van juffrouw Deborah eventjes in het wipstoeltje, maar die is niet zo fijn als thuis en dat liet ik ook maar even merken. Ik had ook wel honger dus juffrouw Deborah gaf mij meteen het flesje en toen was ik als een stuk rustiger. Mama was heel blij toen ze mij om half 5 weer mog ophalen. Vrijdag mag ik weer, ik kan niet wachten. Dan is mijn buurjongetje Tom er ook, we gaan dan lekker kattekwaad uithalen, dat hebben we al afgesproken. Doei!


zaterdag 16 oktober 2010

Zaterdag 16-10-2010

Vandaag heb ik voor het eerst met mijn muziek mobiel gespeeld van Woezel en Pip, kei gaaf man!! Kijk maar naar het filmpje.

donderdag 7 oktober 2010

Donderdag 07-10-2010




Hallo allemaal, daar ben ik weer. Het was even stil rond mij, want de computer was overleden en kon ik dus geen blogs meer plaatsen. Dus geef ik jullie nu maar even een korte update over mijn afgelopen week. Vorige week vrijdag was oma Backx jarig, daar moesten wij zaterdag natuurlijk heen om te feliciteren. Ze was weer dolblij om mij te zien en papa en mama natuurlijk ook. Oma heeft voor mij een eigen kamertje gemaakt met bedje en commode, zodat ik daar ook lekker kan slapen en misschien wel een keertje mag komen logeren. Ik heb zaterdag voor het eerst in het bedje geslapen en het is goed gekeurd! Zondagochtend heb ik lekker uitgeslapen en na mijn ontbijt ben ik even in mijn wipstoeltje gaan zitten. Nou dat vond ik wel heel errug leuk, kijk maar naar mijn foto. Toen kreeg mama een SMS-je van Dion of wij meegingen naar de Loonse- en Drunenseduinen. Papa heel de auto volgeladen en wij naar de duinen toe. Joep, Dion en Rico stonden ons al op te wachten bij de duinen. Joep had een hele grote vlieger bij zich, papa zijn RC HPI Bullet ST (zie www.youtube.nl: HPI Bullet Hooge Mierde) en Rico zijn schep. Het was echt super weer dus we hebben ons zeer vermaakt. Rico had een hele diep kuil gegraven, ik kon de chinezen horen praten, maar ik verstond ze alleen niet. En nu ga ik lekker eten, ik krijg honger van al dat bloggen. Doei!