dinsdag 10 mei 2011

Dinsdag 10-05-2011 Consultatie bureau

Vandaag ben ik weer met papa en mama naar het consultatie bureau geweest, voor mijn 9 maanden controle. Papa en mama hadden een weddenschap afgesloten over hoeveel ik zou wegen. Papa dacht tussen 6800 en 6900 gram en mama dacht tussen 7100 en 7200 gram.
Mama heeft gewonnen, want ik weeg maar liefst 7165 gram ! En dat is dus al meer als 2x mijn geboorte gewicht. En mijn lengte is 71cm,, ik wordt echt al een groot mannetje he.
Ze hebben ook nog naar mijn longetjes geluisterd en naar mijn reflexen gekeken en alles was helemaal goed. De dokter wilde ook nog in mijn mondje kijken of ik al tandjes had, maar ik weigerde om mijn mondje open te doen. Pas toen mama vroeg of de dokter even in mijn mondje mocht kijken, heb ik geluisterd. De dokter vond dat grappig en moest lachen en toen moest ik ook lachen.

Zaterdag 07-05-2011, Iets nieuws ontdekt



Toen ik vandaag weer in het grote bad zat in mijn badstoeltje, ontdekte ik ineens dat de doucheslang ook heel interessant is om mee te spelen. Ik moest heel hard lachen en mama probeerde daar een foto van te maken. Maar toen ik dat in de gaten kreeg trok ik snel een serieus gezicht.

Zaterdag 07-05-2011Speelkleed

Vanmiddag zijn we met zijn allen, inclusief Jackson, naar de Hornbach gelopen om een speelkleed voor mij te kopen. Het is een heel groot kleed geworden met boederij dieren erop.
Ik mag er van mama nog niet op spelen, omdat het kleed eerst gelucht moet worden.

Donderdag 05-05-2011 Loop oortje

Oma Backx was vandaag op de fiets naar Tilburg gekomen, goed he.
Vandaag ben ik ook met papa naar de dokter geweest voor mijn oortje.
De dokter zei dat ik een loop oortje heb en ik heb er druppeltjes voor gekregen.
Het doet verder geen pijn of zo hoor, ik vind het alleen niet zo leuk als ik stil moet liggen als de druppeltjes in mijn oor gedaan worden.

Dinsdag 03-05-2011 Oppasdag opa en oma Weller

Vanmiddag hebben opa en oma Weller weer op mij gepast en dat was heel gezellig. Ik heb lekker in de box gespeeld en tante Suzanne is ook nog op bezoek geweest. Oma is om 16.30 naar haar werk gegaan, want ze moest naar een vergadering en toen is opa op mij blijven passen, totdat mama thuis was van haar werk

Zondag 01-05-2011 Tante Karin en ome Rob zwanger !

Een paar weken geleden werd mama gebeld op haar werk door tante Karin met heel leuk nieuws. Tante Karin en ome Rob zijn zwanger ! In december van dit jaar krijg ik er weer een neefje of nichtje bij, leuk weer een speel kameraadje!
We hadden met zijn allen een paar hele leuke baby cadeautjes voor tante Karin en ome Rob gekocht in de winkel van tante Hilde, Hildes Vintage, en die hebben we gegeven toen we bij oma Backx waren.

Zondag 01-05-2011 Udenhout

Vanmiddag ben ik eerst met papa en mama naar Opa en Omi Scheepens geweest Dat was heel gezellig ! Ik heb samen met Opa naar de paardjes en de kippen gekeken en we zijn ook nog bij mama gaan kijken toen ze met Cappi aan het paardrijden was. Ik moest wel lachen toen ik mama zag met zo'n grote helm op, maar ondanks de helm herkende ik mama meteen. Daarna zijn we asperges gaan ten bij Oma Backx samen met tante Hilde, ome Paul, tante Karin en Ome Rob en dat was ook heel gezellig !

Zondag 01-05-2011 Moederdag ?

Mama had tegen papa gezegd dat ze nu ik er ben ieder jaar moederdag wil gaan vieren.
Alleen papa dacht dat het vandaag al moederdag was.
Wij zijn gisteren nog speciaal samen naar de winkel geweest om een cadeautje voor mama te kopen. Toen ik vanochtend na de eerste voeding bij papa en mama in het grote bed mocht liggen, heb ik het cadeautje aan mama gegeven. Uiteindelijk,,,, want ik had het cadeautje vast en ik vond het papier zo leuk, dat ik het in eerste instantie niet meer los wilde laten.
Mama vond het heel erg lief van ons en ze vond het helemaal niet erg dat we een week te vroeg waren. Wat mama nog niet weet is dat ze volgende week nog een cadeautje van mij krijgt, want bij het kinderdagverblijf zijn we bezig met een verassing voor onze mama's.

Zaterdag 30-04-2011 Koninginnedag

Deze dag zou eigenlijk:"Ryan eet voor het eerst een hele boterham met leverpastei dag" moeten heten. Want vandaag heb ik dus voor het eerst een hele boterham op met leverpastei.
Nou ja, ik heb maar een paar stukjes niet op, die hebben papa en mama opgegeten.
Papa had mijn boterham allemaal in kleine stukjes gesneden en het was erg lekker.

Vrijdag 29-4-2011 Feestje op het Kinderdagverblijf

In mijn groep de dominootjes zijn we op vrijdag met 9 kindjes en de laatste tijd is er regelmatig een feestje, omdat er een kindje jarig is.
Vandaag ook weer en natuurlijk heb ik gezellig meegefeest. We hadden ook een cadeautje gehad, een mooie ballon en een bellenblaasding. Ik heb vanavond samen met mama thuis bellen geblazen en ik vond het reuze interessant.

Donderdag 28-04-2011 Slaapdagje

Vandaag heeft oma Backx weer opgepast. Oma was al vroeg bij mij, maar toen lag ik nog te slapen. Na het fruithapje ben ik om 10.30u weer gaan slapen en ik werd om 13.00u wakker. Vanmiddag zijn we lekker een stukje gaan wandelen en daarna heb ik weer even liggen slapen. Ik heb vandaag dus best wel veel geslapen, maar tussen het slapen door heb ik wel een heel gezellig dagje gehad, samen met oma.

Dinsdag 26-04-2011 Leuke foto










Mama was zo druk bezig om een leuke foto van mij te maken, dat papa er maar half opstaat.