zondag 19 juni 2011

08-06-2011 Ik kan niet kiezen



Vanavond bij mijn laatste voeding wist ik niet precies wat ik nou wilde. Ik vond het flesje melk lekker, maar het flesje met appelsap was ook lekker. Omdat ik niet kon kiezen, mocht ik van papa en mama voor een keertje alletwee de flesje tegelijk, hihi.



Woensdag 08-06-2011 Zeehondjes











Papa en mama hadden vandaag 2 keer een verassing voor mij. Vanochtend hebben we eerst gezwommen in het subtropisch zwembad, hier op het park. Dat vond ik echt helemaal geweldig, ik kon er geen genoeg van krijgen. Helaas hebben papa en mama hier geen foto's van kunnen maken, omdat je geen camera's mee mocht nemen. 's Midddags zijn we naar Ecomare geweest, naar de zeehondjes. Mama vertelde het pas toen we in de auto zaten en jullie zien wel aan mijn gezichtje dat ik het heel erg leuk vond.Ik vond de zeehondjes wel cool, maar de zeemeeuwen die boven de basins rondvlogen, vond ik eigenlijk veel interessanter. Toen alle mensen aan het kijken waren hoe de zeehondjes gevoerd werden, was ik de enige die niet keek. Ik was op dat moment de zeemeeuwen aan het bestuderen. Papa heeft ook een foto gemaakt van mij en mama bij het basin, als jullie goed kijken, zien jullie onder op de foto een zeehondje zwemmen.

Dinsdag 07-06-2011 Leuk spelletje












Ik doe iedere dag met papa en mama een heel leuk spelletje. Dan lig ik op mijn buik bij papa of mama op de buik en dan rol ik ineens heel snel op mijn rug. Vandaag heeft mama hiervan een paar mooie foto's gemaakt, kijk maar.




zaterdag 18 juni 2011

Dinsdag 07-06-2011 Kinderkotje















Papa en mama hebben voor mij een tentje gekocht waar ik lekker buiten in kan spelen en waarin ik geen last heb van de wind. Ze noemen het in Belgie ook wel een kinderkotje.

En het merk is DeRyan, grappig he.

Vandaag heb ik er voor het eerst ingelegen.

Maandag 06-06-2011 Op vakantie naar Texel

















Jippie, vandaag zijn we op vakantie gegaan naar Texel !! We zijn vanmiddag om ongeveer 12.30u vertrokken en we waren om ongeveer 17.00u in ons huisje in Texel. Mama had mij 2 lekkere boterhammen met leverpastei gegeven in de auto, toen we stonden te wachten op de boot. Ik mocht bij mama op schoot zitten toen we de boot op reden met de auto en ook toen we de boot weer af reden met de auto. Maar daarna moest ik weer achterin in de maxi cosi. En dat vond ik dus niet leuk ! Ik heb gehuild tot we in het huisje waren. We hadden heel veel bagage bij.

Vrijdag 03-06-2011 Opa en Oma middag deel 2











Papa heeft ook nog een hele leuke foto van mij met oma gemaakt.


En ik heb voor het eerst in mijn leven in een zandbak gespeeld. Dat was heel even wennen, maar daarna vond ik het harstikke leuk.

zaterdag 11 juni 2011

Vrijdag 03-06-2011 Opa en Oma middag deel 1

















Vanmiddag mochten de opa's en oma's komen kijken op het kinderdag verblijf. Mama had mij van tevoren wel verteld dat oma Backx naar mij zou komen kijken, maar toen mama en oma daadwerkelijk binnenkwamen was ik wel even verbaasd. Ik heb oma laten zien hoe goed ik kan spelen op de mat binnen. Daarna zijn we naar buiten gegaan en daar was papa ook. Buiten heb ik ook nog op een kleed gespeeld en daar heeft papa een mooie foto van gemaakt.

Maandag 30-05-2011 Buiten gegeten

Vandaag was de 1e vakantie dag van papa en mama, maar die hadden het vandaag heel erg druk met verbouwen in huis en daarom ben ik gewoon naar het kinderdagverblijf geweest. Het was vandaag zo'n lekker weer dat we 's middags gezellig buiten hebben gespeeld met alle kindjes. Ik heb ook buiten mijn boterham gekregen en die had ik natuurlijk weer zo op.

Zaterdag 28-05-2011 Mijn eerste tandje !



Groot nieuws, mijn eerste tandje is aan het doorkomen ! Niemand heeft in de gaten dat mijn eerste tandje aan het doorkomen is, want ik heb tot nu toe helemaal nergens last van. Ik zal jullie vertellen hoe we er toch achter gekomen zijn.

Ik ben vandaag weer gezellig bij opa en omi Scheepens geweest. Mama was met Cappi aan het paardrijden en ik zat buiten met opa en omi en papa. Ik zag opa uit een glas drinken en toen wilde ik dat ook. Toen heeft opa een beetje van mijn sapje in een glas gedaan en mij daar heel voorzichtig een beetje uit laten drinken. Terwijl ik aan het drinken was hoorden we ineens heel zachtjes tik tik. Iedereen, inclusief ikzelf, keek heel verbaasd, want we wisten niet goed waar het geluid vandaan kwam. Toen we het nog een keer hoorde zei omi dat er waarschijnlijk een tandje aan het doorkomen was en dat ik daarmee tegen het glas aantikte. Wow wat voelde ik me stoer zeg, mijn 1e tandje ! We hebben gewacht met in mijn mondje kijken totdat mama klaar was met paardrijden. Papa en mama hebben toen samen gekeken en ja hoor, onderin mijn mondje komt echt het eerste tandje door. Natuurlijk hebben papa en mama daar 's avonds meteen een foto van gemaakt. Papa wijst met zijn vinger aan waar mijn tandje zit.



Donderdag 19-05-2011 Twee oma's tegelijk

Vandaag was ik even in de war. Want het was de oppasdag van Oma Backx.
En 's middags kwam oma Weller ineens ook binnen.
Wat bleek, ze kwam even gezellig op de koffie.
Ik heb toe aan allebei de oma's laten zien wat voor kunstjes ik allemaal kan en toen ik moe werd, hebben ze mij samen naar bed gebracht.

Dinsdag 17-05-2011 Spiegelbeeld foto



Papa en ik hebben vandaag iets heel leuks gedaan. We stonden voor de spiegel van mama's kledingkast en toen heeft papa een foto van ons spiegelbeeld gemaakt, grappig he.





Maandag 16-05-2011 Lekker Vrolijk

Vandaag weer naar het kinderdag verblijf geweest en ik was super vrolijk !
Juffrouw Nina en Juffrouw Deborah vonden mij heel erg grappig omdat ik de hele dag door naar iedereen aan het lachen was.