zaterdag 19 maart 2011

Woensdag 16-03-2011

Nou heb ik toch weer een nieuwtje voor jullie, vandaag hebben Ome Mark en Tante Suzanne de 20-weken echo gehad en konden ze dus zien wat het wordt. En Tante Suzanne heeft het in mijn oortje gefluisterd wat het wordt.Ik vind het kei leuk want ik krijg een ................., leuk he. Nou heb ik ook met Tante Suzanne afgesproken dat ik niet rond ga schreeuwen wat het wordt, maar als je het wilt weten misschien vertelt ze het ook tegen jou. En nu is het alweer tijd voor een flesje, ik krijg mij laatste flesje nu al om 8 uur 's-avonds en slaap dan helemaal tot de volgende dag en wordt pas wakker als papa en mama ook al wakker zijn. Daar worden papa en mama best vrolijk van, zei papa tegen mij.
Dikke kus en welterusten, Ryan.

zondag 13 maart 2011

Zondag 13-03-2011 Pap als ontbijt


Vanochtend hebben papa en mama mij samen de eerste voeding gegeven. Normaal krijg ik altijd een flesje melk als eerste voeding, maar vandaag heb ik voor de eerste keer pap op als ontbijt! Een soort brinta papje met een peren smaak. Het zat in een zelfde schaaltje als waar mijn avond eten altijd inzit en mijn lepeltje lag ook al klaar, dus ik wist meteen wat de bedoeling was. En ik vond het errug lekker. Ik heb alles op, goed he ! Ik miste alleen wel een beetje het zuigen aan het speentje van mijn flesje en daarom heb ik na mijn papje ook nog een heel klein beetje melk in het flesje gehad. Toen was ik helemaal tevreden.

Vrijdag 11-03-2011 beetje gespuugd

Ik heb vanochtend fijn in de box gespeeld bij de blokkendoos. Daarna heb ik mijn fruithapje op en ben ik lekker gaan slapen. Toen ik wakker werd, kreeg ik mijn flesje en tijdens het drinken moest ik al een beetje spugen en voordat ik klaar was had ik juffrouw Nina en mezelf helemaal onder gespuugd. Juffrouw Nina heeft toen mama gebeld, omdat ze zich een beetje zorgen om mij maakte. Ze zei tegen mama dat ik overgegeven had en dat ik er bleekjes uitzag. Maar ja, wat wil je,, twee mensen helemaal onderspugen, dat kost best wel wat energie.. Toen mama mij kwam halen voelde ik me al veel beter, ik lag op mijn buik in de box en ik zag mama aankomen en toen heb ik me heel hoog opgedrukt en moest ik de hele tijd lachen. Mama moest ook lachen en zei tegen juffrouw Deborah dat er waarschijnlijk iets dwarsgezeten had bij mij, maar dat ik niet ziek was, want ik had namelijk ook helemaal geen koorts. . Mama en ik zijn toen lekker een stukje gaan wandelen en ik lag natuurlijk weer te slapen toen we thuiskwamen. Vanavond heb ik gewoon lekker mijn avondeten op en was er helemaal niets meer aan de hand.

woensdag 9 maart 2011

Woensdag 09-03-2011 Soepstengel

Vanmorgen had papa mijn een stukje van een soepstengel laten proeven. In eerste instantie smaakte het wel maar daarna ineens niet meer en daarom heb ik het maar uitgespuugd.
Papa zei dat dat er erg grappig uitzag.
Papa heeft vandaag gekookt voor mij en dat was me toch lekker ! Ik had boontjes met aardappeltjes en een stukje vlees. Papa had het fijngemaakt in de blender, zodat ik het makkelijk op kon eten. Toen ik het eerst hapje in mijn mond had moest ik wel even wennen aan de smaak, ook omdat ik nog nooit eerder boontjes gegeten heb,, maar weet je dat die heel erg lekker zijn.. En natuurlijk heb ik ook nog een danoontje op.

Dinsdag 07-03-2011 computer Oma Weller

Mama vertelde tegen oma Weller dat ze afgelopen zaterdag een hele mooie foto van mij en papa gemaakt had toen we bij tante Hilde in Oud Beyerland waren en dat ze die naar Oma Weller zou doorsturen. Oma Weller vond dat heel leuk en zei dat ze deze foto op haar bureaublad van haar computer zou zetten. Dat heeft ze ook gedaan. Dus iedere keer als ze nu naar het scherm van haar computer kijkt, ziet ze papa en mij,, leuk he.

Zondag 6 maart 2011voor het eerst omgerold

Ik ben vandaag voor het eerst helemaal zelf omgerold van mijn rug naar mijn buik.
Weet je hoe ik dat doe ? Nou dan pak ik mijn voetjes vast en dan rol ik naar de zijkant toe en vervolgens draai ik nog ff door en dan lig ik op mijn buikje. En terugrollen gaat ook goed. Vorige week had ik dat ook al een keer zoiets gedaan toen ik op de commode lag en mama niet snel genoeg was met afdrogen. Toen rolde mama mij op mijn zij om mijn rug af te drogen en toen zette ik mijn voetjes af tegen mama's buik en toen lag ik op mijn buikje. Ik wist toen alleen nog niet precies waar ik mijn armpjes dan moest laten, dus toen heeft mama mij een beetje geholpen.

zondag 6 maart 2011

Zondag 06-03-2010 Udenhout

Ik heb vandaag weer een hele gezellige dag gehad. Eerst vanmorgen lekker bij papa en mama in bed, ik heb ze laten zien dat ik al heel goed van mijn rug op mijn buik kan draaien en weer terug. Vanmiddag ben ik samen met papa en mama naar de carnavals optocht in Udenhout geweest. Ik vond het allemaal reuze interessant om te zien. Een meneer die met de optocht meeliep kwam aan papa vragen of hij zijn vrouw had gezien en toen zei papa voor de grap dat hij mama wel mocht hebben. Nou echt niet, want ik kan mama niet missen hoor. Daarna heeft papa, mama en mij naar de Schoorstraat gebracht en toen is papa, tante Hilde op gaan halen en heeft hij haar naar de Bron gebracht. Ondertussen had ik lekker een slaapie gedaan in mijn bedje en heb ik opa laten zien dat ik heel goed met mijn handjes allebei mijn voetjes vast kan pakken en dan op mijn zij kan rollen. Ondertussen heeft mama met Cappi paardgereden. Opa Scheepens heeft mij aan het einde van de middag eten gegeven, een lekker andijvie stamppotje met rundvlees.

zaterdag 5 maart 2011

Zaterdag 05-03-2011 Hilde's Vintage



Vandaag ben ik met papa en mama naar Oud Beijerland geweest. Daar heeft tante Hilde een kei leuk winkeltje voor bijna nieuwe kinderkleding. Mama heeft flink wat kleertjes voor mij gekocht. Het was erg gezellig.


Vrijdag 04-03-2011 Carnaval


Ik had afgelopen maandag bij de Blokkendoos een brief meegekregen waarin stond dat we op vrijdag allemaal verkleed naar het kinderdag verblijf mochten komen. Papa en mama hadden voor mij een piraten pak besteld. Ik was even bang dat het niet op tijd binnen zou komen, maar gelukkig werd het gisteren door de postbode gebracht. Ik voelde me wel heel stoer, maar ik moet er wel bij vertellen dat ik het ooglapje en de oorbel alleen maar even voor de foto aangedaan heb, want dat vond ik toch iets teveel van het goede om daar de hele dag mee rond te gaan lopen. Het was harstikke leuk, want bijna alle kindjes waren verkleed. 's Ochtend heb ik lekker mee gedaan met carnaval, maar 's middag niet, toen heb ik lekker liggen slapen.

Woensdag 02-03-2011 Grappige papa


Omdat papa deze week in dagdienst werkt is hij 's avonds best vroeg thuis. In ieder geval op tijd om mij samen met mama in badje te doen. Vanavond had mama mij in badje gedaan en papa ging mij afdrogen. Hij had een luier om mijn haartjes gedaan en toen heeft mama daar een foto van gemaakt.

Donderdag 24-02-2011 dancing with Ryan

Toen mijn avond eten gezakt was heeft mama mij nog even in de box gelegd. Daarna heeft ze een cd met hele leuke kinderliedjes opgezet en ging ze voor de box staan dansen en toen heb ik gezellig meegedaan.

Maandag 21-02-2011 Fotograaf bij kinderdagverblijf

Vandaag is de fotograaf bij het kinderdag verblijf geweest en ze hebben toch een gave foto van mij gemaakt! Mama en papa hadden het hele weekend gediscuseerd wat ze mij voor kleertjes aan zouden geven en papa had mijn haartjes extra mooi gekamd.
Ik had wel veel moeite om me te concentreren op de fotograaf, want alles erom heen was veel leuker, al die lichtjes.. Maar ik vond het wel gaaf. Over een paar weken zijn de foto's klaar en zal ik ze aan jullie laten zien. Zo'n fotosessie is best wel vermoeiend, toen ik klaar was ben ik meteen in slaap gevallen en heb wel 2 uurtjes achter elkaar geslapen.