maandag 3 oktober 2011

Zondag 2 Oktober 2011

Zondagochtend belde Opa Scheepens op of wij het leuk vonden om mee te gaan naar de manege in Zwijndrecht, daar was een wedstrijd waar ook een paard van Opa aan mee deed en Cappi naar toe is verhuisd. Dus wij de auto volgeladen, Opa opgehaald en naar Zwijndrecht gereden.







Op deze foto sta ik met Toppie, het paard van Opa, zij heeft gewonnen in haar klasse, knap he!

















Hier zit ik op een hindernis op het parcour, deze is door Opa gegeven aan de manege voor reclame.












En ik mocht de beker hebben! Gaaf!



















En natuurlijk zijn we ook bij Cappi langsgegaan, moet je eens kijken wat een mooie stal en hoeveel eten hij nu heeft. Hij zag er erg rond en gezond uit. Zo te zien heeft hij het prima naar zijn zin in zijn nieuwe stal.

Zaterdag 1 Oktober 2011

Hoera! Oma Backx is jarig!


Vandaag werd Oma Backx 65 jaar en dat is een goede reden voor een feestje. We moesten verzamelen bij De Aanbeveling in Moergestel. Daar was het feest. Toen ik binnenkwam moest ik wel even goed kijken naar alle mensen en lampjes natuurlijk. Er was heel veel te zien, zo veel indrukken dat ik heel moe werd en in slaap ben gevallen tussen alle mensen en harde muziek.


Na mijn dutje was ik weer goed wakker en heb ik heerlijk gegeten in het cafe. Op de foto zie je mij in mijn stoeltje zitten te wachten op mijn eten. Ook zie je mijn bedje gewoon midden in het cafe staan, daar kon ik lekker in spelen en slapen en kon ik er toch bij zijn.


Dikke kus voor Oma Backx.
Ryan

maandag 5 september 2011

Maandag 29-08-2011 Milou

Vanavond is de dochter van Rick en Sharon geboren, ze heet Milou. Joepie, nog een vriendinnetje waar mee ik kan spelen.

Papa Rick en Mama Sharon van harte gefeliciteerd met dochter Milou.

De foto's volgen nog na het kraamfeest.

Zondag 07-08-2011 Fietsen





De zondag na mijn verjaardag heb ik mijn kado van papa en mama uitgeprobeerd, ik heb namelijk een fietsstoeltje gehad. Ik vond het echt heel gaaf, de wind door mijn haren. Het is net alsof ik voor een hele grote TV zit. Mooi stoeltje, he!













Papa en ik op het fietspad.



















Samen met mama achter het windscherm.
















Zaterdag 06-08-2011 Hoera, 1 jaar!

Zaterdag 06-08 was het dan zover, ik ben 1 jaar geworden!!!!!!!!!




Toen iedereen er was hebben taart gegeten en limonade gedronken, ik kreeg een groot stuk taart met kaarsjes erop, die moest ik uitblazen. Maar ik gooide de taart gewoon om en toen waren ze ook uit. Er waren heel veel mensen op mijn verjaardag, dat vond ik heel erg leuk. Zelfs tante Suzanne en ome Mark, want mijn neefje had al geboren moeten zijn, maar die liet nog even op zich wachten. Ook heb ik heel veel kadootjes gehad, waar ik heel leuk mee kan spelen.




































Ik zit hier in het midden met naast mij mijn buurjongentje Tom. Links van mij zitten Rick en Sharon met een toekomstig vriendinnetje (eind augustus) en daarnaast tante Karin met ook een toekomstig neefje of nichtje (eind November).










Mijn verjaardagstaart met Thomas de locomotief.




















Iedereen bedankt voor de mooie kado's.


Ryan








P.S. Wisten jullie al dat ik een broertje of zusje krijg in februari?



Zaterdag 23-07-2011

Gewoon lekker met papa op het bed spelen.


Zondag 19-6-2011 Vaderdag
























Voor vaderdag heb ik voor mijn papa (die trouwens de beste van de wereld is!) op het kinderdagverblijf een hele mooie stropdas gemaakt. Papa was er heel blij mee en deed hem meteen om. Mooi he, dan loopt papa er tenminste fatsoenlijk bij.


Dinsdag 14-06-2011 Kapper

Hoi, vandaag zijn we naar de kapper geweest, papa en mama vonden dat mijn haar te lang was geworden en er moest dus een stukje af. Ik kreeg mijn eigen schort om en ging toen bij mama op schoot zitten. Ik heb heel stil gezeten, want de schaar was heel scherp en anders knippen ze nog een stuk uit mijn oortje. Maar dat maakt niet uit, want ik ben toch niet van plan om ze te gaan gebruiken. Ik heb geen kik gegeven tijdens het knippen, stoer he!
















En het eindresultaat, wat ben ik knap he!



Donderdag 09-06 Texel



































Hallo allemaal, nou dit is alweer de laatste dag op Texel voor ons, we hebben nog even wat foto's gemaakt voor ons huisje en in het bos. Je kunt wel zien dat ik heel veel lol heb gehad op Texel. Lekker gezwommen in het zwembad, naar het strand geweest, zeehondjes gezien en vooral veel plezier gemaakt, maar dat kun je wel zien op de foto's. Morgenvroeg alles weer inpakken en weer naar huis, dat is ook wel weer lekker...... Ryan
































zondag 19 juni 2011

08-06-2011 Ik kan niet kiezen



Vanavond bij mijn laatste voeding wist ik niet precies wat ik nou wilde. Ik vond het flesje melk lekker, maar het flesje met appelsap was ook lekker. Omdat ik niet kon kiezen, mocht ik van papa en mama voor een keertje alletwee de flesje tegelijk, hihi.



Woensdag 08-06-2011 Zeehondjes











Papa en mama hadden vandaag 2 keer een verassing voor mij. Vanochtend hebben we eerst gezwommen in het subtropisch zwembad, hier op het park. Dat vond ik echt helemaal geweldig, ik kon er geen genoeg van krijgen. Helaas hebben papa en mama hier geen foto's van kunnen maken, omdat je geen camera's mee mocht nemen. 's Midddags zijn we naar Ecomare geweest, naar de zeehondjes. Mama vertelde het pas toen we in de auto zaten en jullie zien wel aan mijn gezichtje dat ik het heel erg leuk vond.Ik vond de zeehondjes wel cool, maar de zeemeeuwen die boven de basins rondvlogen, vond ik eigenlijk veel interessanter. Toen alle mensen aan het kijken waren hoe de zeehondjes gevoerd werden, was ik de enige die niet keek. Ik was op dat moment de zeemeeuwen aan het bestuderen. Papa heeft ook een foto gemaakt van mij en mama bij het basin, als jullie goed kijken, zien jullie onder op de foto een zeehondje zwemmen.

Dinsdag 07-06-2011 Leuk spelletje












Ik doe iedere dag met papa en mama een heel leuk spelletje. Dan lig ik op mijn buik bij papa of mama op de buik en dan rol ik ineens heel snel op mijn rug. Vandaag heeft mama hiervan een paar mooie foto's gemaakt, kijk maar.




zaterdag 18 juni 2011

Dinsdag 07-06-2011 Kinderkotje















Papa en mama hebben voor mij een tentje gekocht waar ik lekker buiten in kan spelen en waarin ik geen last heb van de wind. Ze noemen het in Belgie ook wel een kinderkotje.

En het merk is DeRyan, grappig he.

Vandaag heb ik er voor het eerst ingelegen.

Maandag 06-06-2011 Op vakantie naar Texel

















Jippie, vandaag zijn we op vakantie gegaan naar Texel !! We zijn vanmiddag om ongeveer 12.30u vertrokken en we waren om ongeveer 17.00u in ons huisje in Texel. Mama had mij 2 lekkere boterhammen met leverpastei gegeven in de auto, toen we stonden te wachten op de boot. Ik mocht bij mama op schoot zitten toen we de boot op reden met de auto en ook toen we de boot weer af reden met de auto. Maar daarna moest ik weer achterin in de maxi cosi. En dat vond ik dus niet leuk ! Ik heb gehuild tot we in het huisje waren. We hadden heel veel bagage bij.

Vrijdag 03-06-2011 Opa en Oma middag deel 2











Papa heeft ook nog een hele leuke foto van mij met oma gemaakt.


En ik heb voor het eerst in mijn leven in een zandbak gespeeld. Dat was heel even wennen, maar daarna vond ik het harstikke leuk.

zaterdag 11 juni 2011

Vrijdag 03-06-2011 Opa en Oma middag deel 1

















Vanmiddag mochten de opa's en oma's komen kijken op het kinderdag verblijf. Mama had mij van tevoren wel verteld dat oma Backx naar mij zou komen kijken, maar toen mama en oma daadwerkelijk binnenkwamen was ik wel even verbaasd. Ik heb oma laten zien hoe goed ik kan spelen op de mat binnen. Daarna zijn we naar buiten gegaan en daar was papa ook. Buiten heb ik ook nog op een kleed gespeeld en daar heeft papa een mooie foto van gemaakt.

Maandag 30-05-2011 Buiten gegeten

Vandaag was de 1e vakantie dag van papa en mama, maar die hadden het vandaag heel erg druk met verbouwen in huis en daarom ben ik gewoon naar het kinderdagverblijf geweest. Het was vandaag zo'n lekker weer dat we 's middags gezellig buiten hebben gespeeld met alle kindjes. Ik heb ook buiten mijn boterham gekregen en die had ik natuurlijk weer zo op.

Zaterdag 28-05-2011 Mijn eerste tandje !



Groot nieuws, mijn eerste tandje is aan het doorkomen ! Niemand heeft in de gaten dat mijn eerste tandje aan het doorkomen is, want ik heb tot nu toe helemaal nergens last van. Ik zal jullie vertellen hoe we er toch achter gekomen zijn.

Ik ben vandaag weer gezellig bij opa en omi Scheepens geweest. Mama was met Cappi aan het paardrijden en ik zat buiten met opa en omi en papa. Ik zag opa uit een glas drinken en toen wilde ik dat ook. Toen heeft opa een beetje van mijn sapje in een glas gedaan en mij daar heel voorzichtig een beetje uit laten drinken. Terwijl ik aan het drinken was hoorden we ineens heel zachtjes tik tik. Iedereen, inclusief ikzelf, keek heel verbaasd, want we wisten niet goed waar het geluid vandaan kwam. Toen we het nog een keer hoorde zei omi dat er waarschijnlijk een tandje aan het doorkomen was en dat ik daarmee tegen het glas aantikte. Wow wat voelde ik me stoer zeg, mijn 1e tandje ! We hebben gewacht met in mijn mondje kijken totdat mama klaar was met paardrijden. Papa en mama hebben toen samen gekeken en ja hoor, onderin mijn mondje komt echt het eerste tandje door. Natuurlijk hebben papa en mama daar 's avonds meteen een foto van gemaakt. Papa wijst met zijn vinger aan waar mijn tandje zit.



Donderdag 19-05-2011 Twee oma's tegelijk

Vandaag was ik even in de war. Want het was de oppasdag van Oma Backx.
En 's middags kwam oma Weller ineens ook binnen.
Wat bleek, ze kwam even gezellig op de koffie.
Ik heb toe aan allebei de oma's laten zien wat voor kunstjes ik allemaal kan en toen ik moe werd, hebben ze mij samen naar bed gebracht.

Dinsdag 17-05-2011 Spiegelbeeld foto



Papa en ik hebben vandaag iets heel leuks gedaan. We stonden voor de spiegel van mama's kledingkast en toen heeft papa een foto van ons spiegelbeeld gemaakt, grappig he.





Maandag 16-05-2011 Lekker Vrolijk

Vandaag weer naar het kinderdag verblijf geweest en ik was super vrolijk !
Juffrouw Nina en Juffrouw Deborah vonden mij heel erg grappig omdat ik de hele dag door naar iedereen aan het lachen was.

dinsdag 10 mei 2011

Dinsdag 10-05-2011 Consultatie bureau

Vandaag ben ik weer met papa en mama naar het consultatie bureau geweest, voor mijn 9 maanden controle. Papa en mama hadden een weddenschap afgesloten over hoeveel ik zou wegen. Papa dacht tussen 6800 en 6900 gram en mama dacht tussen 7100 en 7200 gram.
Mama heeft gewonnen, want ik weeg maar liefst 7165 gram ! En dat is dus al meer als 2x mijn geboorte gewicht. En mijn lengte is 71cm,, ik wordt echt al een groot mannetje he.
Ze hebben ook nog naar mijn longetjes geluisterd en naar mijn reflexen gekeken en alles was helemaal goed. De dokter wilde ook nog in mijn mondje kijken of ik al tandjes had, maar ik weigerde om mijn mondje open te doen. Pas toen mama vroeg of de dokter even in mijn mondje mocht kijken, heb ik geluisterd. De dokter vond dat grappig en moest lachen en toen moest ik ook lachen.

Zaterdag 07-05-2011, Iets nieuws ontdekt



Toen ik vandaag weer in het grote bad zat in mijn badstoeltje, ontdekte ik ineens dat de doucheslang ook heel interessant is om mee te spelen. Ik moest heel hard lachen en mama probeerde daar een foto van te maken. Maar toen ik dat in de gaten kreeg trok ik snel een serieus gezicht.

Zaterdag 07-05-2011Speelkleed

Vanmiddag zijn we met zijn allen, inclusief Jackson, naar de Hornbach gelopen om een speelkleed voor mij te kopen. Het is een heel groot kleed geworden met boederij dieren erop.
Ik mag er van mama nog niet op spelen, omdat het kleed eerst gelucht moet worden.

Donderdag 05-05-2011 Loop oortje

Oma Backx was vandaag op de fiets naar Tilburg gekomen, goed he.
Vandaag ben ik ook met papa naar de dokter geweest voor mijn oortje.
De dokter zei dat ik een loop oortje heb en ik heb er druppeltjes voor gekregen.
Het doet verder geen pijn of zo hoor, ik vind het alleen niet zo leuk als ik stil moet liggen als de druppeltjes in mijn oor gedaan worden.

Dinsdag 03-05-2011 Oppasdag opa en oma Weller

Vanmiddag hebben opa en oma Weller weer op mij gepast en dat was heel gezellig. Ik heb lekker in de box gespeeld en tante Suzanne is ook nog op bezoek geweest. Oma is om 16.30 naar haar werk gegaan, want ze moest naar een vergadering en toen is opa op mij blijven passen, totdat mama thuis was van haar werk

Zondag 01-05-2011 Tante Karin en ome Rob zwanger !

Een paar weken geleden werd mama gebeld op haar werk door tante Karin met heel leuk nieuws. Tante Karin en ome Rob zijn zwanger ! In december van dit jaar krijg ik er weer een neefje of nichtje bij, leuk weer een speel kameraadje!
We hadden met zijn allen een paar hele leuke baby cadeautjes voor tante Karin en ome Rob gekocht in de winkel van tante Hilde, Hildes Vintage, en die hebben we gegeven toen we bij oma Backx waren.

Zondag 01-05-2011 Udenhout

Vanmiddag ben ik eerst met papa en mama naar Opa en Omi Scheepens geweest Dat was heel gezellig ! Ik heb samen met Opa naar de paardjes en de kippen gekeken en we zijn ook nog bij mama gaan kijken toen ze met Cappi aan het paardrijden was. Ik moest wel lachen toen ik mama zag met zo'n grote helm op, maar ondanks de helm herkende ik mama meteen. Daarna zijn we asperges gaan ten bij Oma Backx samen met tante Hilde, ome Paul, tante Karin en Ome Rob en dat was ook heel gezellig !

Zondag 01-05-2011 Moederdag ?

Mama had tegen papa gezegd dat ze nu ik er ben ieder jaar moederdag wil gaan vieren.
Alleen papa dacht dat het vandaag al moederdag was.
Wij zijn gisteren nog speciaal samen naar de winkel geweest om een cadeautje voor mama te kopen. Toen ik vanochtend na de eerste voeding bij papa en mama in het grote bed mocht liggen, heb ik het cadeautje aan mama gegeven. Uiteindelijk,,,, want ik had het cadeautje vast en ik vond het papier zo leuk, dat ik het in eerste instantie niet meer los wilde laten.
Mama vond het heel erg lief van ons en ze vond het helemaal niet erg dat we een week te vroeg waren. Wat mama nog niet weet is dat ze volgende week nog een cadeautje van mij krijgt, want bij het kinderdagverblijf zijn we bezig met een verassing voor onze mama's.

Zaterdag 30-04-2011 Koninginnedag

Deze dag zou eigenlijk:"Ryan eet voor het eerst een hele boterham met leverpastei dag" moeten heten. Want vandaag heb ik dus voor het eerst een hele boterham op met leverpastei.
Nou ja, ik heb maar een paar stukjes niet op, die hebben papa en mama opgegeten.
Papa had mijn boterham allemaal in kleine stukjes gesneden en het was erg lekker.

Vrijdag 29-4-2011 Feestje op het Kinderdagverblijf

In mijn groep de dominootjes zijn we op vrijdag met 9 kindjes en de laatste tijd is er regelmatig een feestje, omdat er een kindje jarig is.
Vandaag ook weer en natuurlijk heb ik gezellig meegefeest. We hadden ook een cadeautje gehad, een mooie ballon en een bellenblaasding. Ik heb vanavond samen met mama thuis bellen geblazen en ik vond het reuze interessant.

Donderdag 28-04-2011 Slaapdagje

Vandaag heeft oma Backx weer opgepast. Oma was al vroeg bij mij, maar toen lag ik nog te slapen. Na het fruithapje ben ik om 10.30u weer gaan slapen en ik werd om 13.00u wakker. Vanmiddag zijn we lekker een stukje gaan wandelen en daarna heb ik weer even liggen slapen. Ik heb vandaag dus best wel veel geslapen, maar tussen het slapen door heb ik wel een heel gezellig dagje gehad, samen met oma.

Dinsdag 26-04-2011 Leuke foto










Mama was zo druk bezig om een leuke foto van mij te maken, dat papa er maar half opstaat.

dinsdag 26 april 2011

Maandag 25-04-2011 Knuffel momentje





Knuffelmomentje met mama.

Maandag 25-04-2011 Zwembadje in de tuin

























Het was vandaag erg lekker weer en papa had een zwembadje voor mij in de tuin gezet.


Ik heb hier voor de eerste keer in gezwommen samen met papa en mama en dat was erg leuk.

Maandag 25-04-2011 2e paasdag, zwempak




Wat vinden jullie van mijn zwempak ? Ik zelf vind het erg stoer staan.

Zondag 24-04-2011 Eerste paasdag
































Papa had een verrassing voor mij toen ik vanochtend beneden kwam, overal in huis waren paaseieren verstopt, leuk he. Ik heb vandaag voor het eerst een fruithapje op met zwarte bessen en aardbeien erin. Ik moest zoals altijd als ik iets nieuws probeer, na de eerste hap wel even nadenken of ik het lekker vond, maar het was harstikke lekker. Mijn gezichtje zat helemaal onder, maar dat kwam, omdat ik maar moeilijk stil kon zitten vandaag tijdens het fruit eten vandaag.