zaterdag 27 november 2010

Zaterdag 27-11-2010 Sinterklaasmiddag bij GVT, deel 2




Ik heb een mooi cadeau gehad van sinterklaas. We moesten van de zwarte pieten wachten met uitpakken, tot alle 100 kindjes hun cadeautje hadden gekregen. Toen iedereen een cadeautje had, hebben we het allemaal tegelijk uitgepakt, ik samen met papa. En ik ben er heel blij mee.
Sinterklaas weet echt precies wat ik leuk vindt!


Zaterdag 27-11-2010 Sinterklaasmiddag bij GVT, deel1


Hoi Hoi,
Ik heb vanmiddag sinterklaas weer gezien, deze keer bij de sinterklaas middag van papa zijn werk. Ik wist natuurlijk al wat ik kon verwachten, omdat ik vorige week ook al bij een sinterklaas middag geweest ben. Maar ik had niet verwacht dat ik zomaar bij sinterklaas op schoot mocht zitten. De mensen in de zaal vonden het een mooi gezicht, want ze riepen allemaal, oh wat lief.. Ik heb nog geprobeerd sinterklaas zijn baard eraf te trekken, maar dat ging niet. Papa moest van de zwarte pieten een liedje voor Sinterklaas zingen, maar hij deed net of hij geen stem meer had.

zondag 21 november 2010

Zondag 21-11-2010 Sinterklaas middag bij Sony




Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven sinterklaas en een heleboel zwarte pieten gezien ! Papa en mama hadden mij meegenomen naar mama's werk voor een echte Sinterklaasmiddag. Het duurde even voordat Sinterklaas er was en van dat lange wachten werd ik wel een beetje ongeduldig. Daardoor lag ik alweer te slapen toen hij uiteindelijk binnenkwam. Maar ik was al vrij snel weer wakker en het was echt kei leuk joh !
Er waren een heleboel kindjes en we hebben met zijn allen liedjes gezongen. Toen werden alle kindjes omgeroepen en mocht iedereen een voor een zijn cadeautjes op komen halen bij sinterklaas. Mama is met mij naar sinterklaas toegelopen en ik vond die man wel een beetje raar met zijn grote witte baard, maar hij is wel heel aardig, ik heb hem zelfs een handje gegeven!Volgende week zie ik Sinterklaas weer, want dan komt hij voor een Sinterklaas middag naar papa zijn werk.

Zaterdag 20-11-2010 Sinterklaas is langsgeweest


Papa heeft van de week voor mij een cd gekocht waar een heleboel sinterklaasliedjes op staan.
Heel vaak als ik beneden ben, staat deze cd aan en ik zing dan mee. Nou kan ik, omdat ik pas 15 weken oud ben, natuurlijk nog niet echt zingen, maar ik laat me op mijn manier wel horen, hi hi..
Zaterdag ochtend toen ik beneden kwam vertelde papa dat sinterklaas langsgeweest was.
Mijn schoentjes stonden bij de verwarming, samen met de schoenen van papa en mama en sinterklaas had er wat lekkers ingestopt.

donderdag 18 november 2010

donderdag 18-11-2010 Oma Backx


Vandaag was het de oppasdag van Oma Backx. Ze was er al vroeg, want papa wilde nog even naar de Hornbach om kerstversiering te kopen.
Ik kon niet mee, want ik lag lekker te slapen.
Toen ik weer wakker werd heeft oma Backx mij eerst een schone pamper aangegeven.
Wisten jullie trouwens dat ik al maatje 3 van pampers heb ?
Nadat ik een flesje opgedronken had, heb ik nog lekker in de box gespeeld en heeft oma voor mij mijn muziekmobiel aangezet

woensdag 17 november 2010

woensdag 17-11-2010 Oppas ochtend





Op woensdag ochtend pas ik altijd op papa..
Zo ook vandaag, maar na mijn 2e voeding heb ik eerst nog lekker een paar uurtjes geslapen. Toen ik papa daarna liet weten dat ik uit bed wilde voor mijn 3e voeding was ik dan ook goed uitgeslapen. Nadat ik mijn flesje leeg had, heb ik een paar flinke boertjes gelaten en toen wilde ik gaan spelen. Papa heeft mij in mijn wipstoeltje gezet en we hadden samen een hoop plezier, kijk maar naar de foto's.



dinsdag 16 november 2010

dinsdag 16-11-2010 Consultatie bureau











Vandaag ben ik weer naar het consultatie bureau geweest voor mijn prikjes.Maar eerst heb ik op de weegschaal gelegen. En ik woog 5030gram. Papa heeft er een foto van gemaakt.Ik lag daar eigenlijk wel lekker op de weegschaal en had weinig zin om eraf gehaald te worden, want ik wist wat er daarna zou komen en daar had ik dus geen zin in. Ik heb mijn best gedaan om zoveel mogelijk tegen te spartelen, maar mama heeft mij er toch af getild. Toen is eerst mijn lengte nog gemeten, 61cm en daarna heb ik mijn prikjes gekregen. Ik had er meer last van als de vorige keer, omdat de vloeistof van een van de spuitjes nogal prikte in mijn beentje. Maar de dokter heeft twee pleistertjes op mijn bovenbeentjes geplakt en dat vond ik wel interessant. Verder heb ik vandaag een rustig dagje, ik slaap heel veel. Liefs Ryan.

maandag 15 november 2010

Maandag 15-11-2010 Drukke dag gehad

Hoi Allemaal,
Ik heb vandaag een drukke dag gehad. Het begon vanochtend al vroeg, ik werd om 04.45 wakker en riep mama en papa. Mama praatte zachtjes terug door mijn babyfoon. Ze zei dat ik nog een uurtje moest gaan slapen en dat heb ik toen maar gedaan. Klokslag 06.10 wilde ik mama en papa weer gaan roepen, maar toen kwam mama net mijn kamer binnen om mij uit bed te halen voor mijn eerste voeding. Papa heeft mij naar het kinderdagverblijf gebracht en toen we daar aankwamen was het heel druk in mijn groep de dominootjes, maar ik had daar zelf helemaal geen last van, want ik mocht meteen lekker bij de juffrouw op schoot en heb daarna nog lekker in de maxi swing geschommeld. Mama heeft mij opgehaald. Toen we thuis kwamen hebben we papa op zijn werk gebeld. Ik ben ook nog lekker in het badje geweest. Toen mama mij uit mijn badje had gehaald en mij af ging drogen vond ik het te lang duren en daarom heb ik mama maar ff onder geplast om haar te laten merken dat ze op moest schieten, we moesten er allebei hard om lachen. Maar het hielp wel, want ik had in een keer binnen 2 seconden een pamper om en ik was ook zo aangekleed. Daarna heb ik nog bij mama gedronken en ben in haar armen in slaap gevallen.
Weltrusten...Dikke kus Ryan

zondag 14 november 2010

Zondag 14-11-2010 Bij papa en mama in bed


Vandaag zijn mama en ik na mijn eerste voeding weer terug naar bed gegaan.
We hebben lekker een beetje uitgeslapen. Toen ik aan papa en mama liet weten dat ik weer wakker was, mocht ik gezellig bij ze in het grote bed. Dat vond ik wel leuk voor ff, maar ik ging me al snel vervelen. Papa had daar wat op gevonden. Boven het bed hangt een lamp die hij wel een kwartier lang heel hard liet schommelen en dat was interessant en lachen natuurlijk.



Superstoer jack















Opa en omi Scheepens hadden een cadeautje voor mij meegenomen van vakantie, Een superstoer leren jack. Ik ben er heel blij mee. Ik heb het jack vandaag gepast en hij is nog een beetje te groot, maar ik weet zeker dat als ik het over een tijdje wel pas, de meisjes mij heel stoer zullen vinden.

De afgelopen week

Hoi Hoi, Nou ik heb me een weekje wel achter de rug.
Hier volgt mijn verslag van dag tot dag
Maandag 8 november Op die dag ben ik dus voor het eerst naar het kinderdagverblijf geweest voor het echhie en ik heb het heel erg goed gedaan. Ik heb natuurlijk af en toe wel goed van me laten horen, want de juffrouws moeten natuurlijk wel leren wat ik wel en absoluut niet wil, maar dat begrepen ze al heel snel. Behalve leuk spelen, kan je er ook heel goed slapen. Toen mama mij op kwam halen, lag ik lekker te slapen, maar toen ik wakker werd en in de gaten kreeg dat mama mij vasthad, werd ik heel blij.
Dinsdag 9 november Op deze dag zijn opa en oma Weller voor het eerst op komen passen, het is een leuke dag geweest. Toen ze aankwamen lag ik nog fijn in de box te slapen, maar toen ik wakker werd hebben ze me lekker een flesje gegeven. Mama heeft ook nog gebeld om te vragen hoe het met mij ging en ik vond het fijn om haar stem te horen. 's Middags ben ik nog met opa en oma Weller gaan wandelen en zijn we nog even langs mijn overgrootomaatje geweest.
's Avonds belde opa Scheepens op. Opa en Omi Scheepens zijn teruggekomen van vakantie en hadden mij erg gemist. Terwijl mama met Opa Scheepens aan het praten was heb ik er gezellig tussendoor gekletst, want ik was blij om zijn stem weer te horen.
Woensdag 10 november 's Ochtends heeft papa voor mij gezorgd. We zijn naar Udenhout geweest naar de kippen van papa en we hebben ook Jackson en mijn paardje Charlotje nog gezien. 's Middags heeft mama op mij gepast, maar omdat ik al de hele ochtend met papa op pad ben geweest, heb ik eerst lekker liggen slapen, mama heeft mij om 13.00u in bed en om 16.00u was ik pas weer wakker.
Donderdag 11 november Vandaag was de eerste officiele oppasdag voor oma Backx.
Dat was erg gezellig, alleen jammer dat het slecht weer was, want daardoor konden we niet gaan wandelen. Toen oma Backx mij aan ging kleden wilde ze mij een spijkerbroekje met een knoopje aandoen, maar dat wilde ik niet, ik heb deze broek dan ook 3 keer uitgetrapt, toen heeft ze mij een spijker broekje aangedaan met een elastieke band en die vond ik wel fijn zitten.
Vrijdag 12 november Vandaag ben ik weer naar het kinderdag verblijf geweest. Mijn favoriete juffrouw is Deborah. Ik heb even met haar geknuffeld en daarna ben ik gaan slapen. Mijn buurjongetje Tom was er ook, hij herkende mij meteen toen hij binnenkwam.

Zoals ik hierboven beschreven heb, gaan mijn weken er nu voortaan zo'n beetje uitzien. En ik moet zeggen dat het me wel goed bevalt. Ik mis papa en mama wel soms, maar het is dan ook weer extra leuk als ze thuis komen. Mama staat iedere dag om 06.00u op om mij borstvoeding te geven en daarna knuffellen en kroelen we nog lekker, voordat ze mij weer naar bed toe brengt en daarna gaat ze dan werken. Om 17.15 is ze dan weer thuis van het werk en dan krijg ik ook weer meteen borstvoeding en dan nemen we gezellig de dag even door. Papa is er 's ochtend altijd en geeft mij dan mijn 2e voeding. En 's avonds geeft hij ook altijd mijn laatste voeding en dan knuffelen en kroelen we ook altijd.

maandag 8 november 2010

Zondag 07-11-2010


Hallo allemaal, nog 1 nachtje slapen en dan is het zover, dan moet mama weer gaan werken en ik mag dan voor het eerst naar school, nou ja kinderdagverblijf. Mama heeft 's-avonds al mijn kleertjes en spulletjes klaargelegd die papa mee moest nemen naar de Blokkendoos. Nadat ik 's-avonds met papa in bad ben geweest en de fles van mama had gekregen, hebben we nog even naar 24 op RTL7 gekeken. Dat was een spannende aflevering zeg. Zoals je op de foto ziet waren we vol aandacht aan het kijken. Ik laat jullie nog wel weten hoe mijn eerste dag was op het kinderdagverblijf. Groetjes Ryan