zaterdag 7 augustus 2010

Ryan the day after

Ryan is zijn eerste nachtje goed doorgekomen!

Hij is gisterenavond wel bij ons Es van de kamer afgehaald en naar de kinder(SpecialCare-)afdeling gebracht, omdat hij wat blauw aanliep en jengelig werd, met spugen en alle bijbehorende klachten. Ze hebben dit nader onderzocht, en Ryan heeft waarschijnlijk een hersenschudding opgelopen van de zware bevalling en uiteindelijk de keizersnee. Ze hebben hem toen daarom aan de zuurstof gelegd, en dat hielp, want in de loop van de dag vandaag mocht hij weer van de zuurstof af gelukkig. Vanaf vandaag is hij ook goed gaan drinken bij ons Es en heeft hij al een aantal keren z’n pampertje gevuld, dus alles gaat gelukkig helemaal goed komen! Waarschijnlijk mag Ryan vanaf morgen weer van de kinder(SpecialCare-)afdeling af en mag hij weer bij ons Es op de kamer liggen.

 

Ook ons Ester had vandaag een heftige dag. Ze had veel pijn, zowel aan haar buik als erge hoofdpijn en ze was misselijk. Vanavond had ze ook wat koorts. Dat misselijk kan door de morfine komen, die ze nog steeds krijgt vanwege de pijnen. De hoofd- en buikpijn wordt veroorzaakt door de zware (pers)weeën en de uiteindelijke keizersnee. Vandaag zijn wel zowel haar infuus als de katheter verwijderd, maar ze moet het rustig aan doen en mag alleen uit bed om naar het toilet te gaan. Ze wordt dus meerdere malen per dag met bed en al vervoerd naar Ryan J. Verder krijgt ze trombosespuitjes om bloedstolling, door het niet uit bed kunnen/mogen, te voorkomen.

De afgelopen 36u hebben dus logischerwijs een behoorlijke impact gehad op het gezinnetje Weller-Scheepens.

Vincent is een echte papa in het hele verhaal en staat zijn zoon en z’n vrouw echt geweldig bij! Apetrots op m’n zus en zwager hoop ik dan ook dat ze, na een goeie nacht, zich morgen allemaal weer een stuk beter voelen!!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten