zondag 26 september 2010

Zondag 26-09-2010

Vanmorgen heb ik eerst even lekker uitgeslapen, om half 10 heb ik van papa mijn ontbijt gehad. Mama bleef nog ff boven, omdat ze uit wou slapen, maar dat duurde niet lang, want ik kan heel errug hard roepen als ik wil dat ze naar beneden komt, haha..
Vanmiddag zijn we bij tante Suzanne en Ome Mark langsgeweest in Berkel Enschot. Ik heb gezellig bij tante Suzanne op schoot gezeten en zij heeft me lekker over mijn buik gekieteld. Toen ik honger kreeg ben ik met mama ff naar boven gegaan, mama heeft mij toen gevoed op de slaapkamer van tante Suzanne en ome Mark. De tv stond aan, dat vond ik wel lekker relaxed.
Daarna zijn we nog naar Udenhout geweest, terwijl papa met zijn kippen bezig was, ben ik met mama en Jackson een stukje gaan wandelen. We zijn ook nog bij mijn pony Charlotje geweest.
Charlotje hinnikt altijd als ik naar haar kom kijken, lief he.. Daarna is mama Cappi gaan verzorgen en heeft opa Scheepens mij mee naar de herberg genomen. Ik ga met Opa Scheepens ook heel vaak paardjes kijken als ik in Udenhout ben. Maar ik moet zeggen dat ik mijn Charlotje toch wel de allermooiste en allerliefste vindt !! (en Cappi natuurlijk ook)

Zaterdag 25-09-2010

Vandaag zijn opa Carel en oma Ans langs geweest, ze waren maar liefst 2 weken op vakantie geweest. Ze hadden een kadootje meegenomen, Pip (van Woezel en Pip) voor in de Maxi Cosi. Na het avondeten ben ik lekker met papa in het grote bad geweest, daar zit veel water in. Ook had papa discolampjes in bad aangezet. Ik zag meteen dat het LED-jes waren, ja ik heb er nu al verstand van, want papa heeft het over niets anders. En papa heeft gisteren ook LED-jes bij opa Carel in de auto gemaakt. En papa heeft het ook steeds over een groot feest in december waarbij hij heel veel LED-lampjes gaat ophangen in een boom, ik ben benieuwd... Ik vond het zo leuk in het grote bad dat papa mij beloofd heeft dat ik met papa op babyzwemmen ga zodra ik mijn prikjes heb gehad. Ik heb er nu al zin in....... BOMMETJE!!

Vrijdag 24-09-2010



Nou, vrijdagochtend was het weer zo ver, ik moest weer naar het consultatiebureau om gewogen te worden. Het was allemaal goed en was 170 gram aangekomen. Ik weeg nu bijna 4 kilo op 25 gram na. Die mevrouw daar had nu ook eindelijk een handdoek in de weegschaal gelegd, zodat ik een beetje zacht lag. Toen ik weer thuis was, kwamen ome Paul en tante Hilde langs, die waren in de buurt. Papa was net bezig om het kado van Oma Backx en tante Karin en ome Rob in elkaar te zetten, een Tripp Trapp stoel. Ome Paul heeft papa even meegeholpen, want het was nog een hele puzzel. Maar hij zit in elkaar, stoer he! Dank je wel Oma Backx, tante Karin en ome Rob, ik ben er erg blij mee!! (En Ome Paul natuurlijk voor het in elkaar zetten)

dinsdag 21 september 2010

Maandag 20-09-2010

Hoi, nog even een leuk filmpje van mij, hier lig ik te spelen met mijn rammelaars in de box. Ik ben er nu achtergekomen dat er geluid uitkomt als ik ermee schud. Hoe harder ik schud, hoe meer geluid eruit komt, leuk man.

Zondag 19-09-2010


Mannenmiddag

Zondagmiddag wilde mama even naar Cappi toe (haar paard), toen moest ik op papa passen. Ik stelde voor aan papa om eens een lekker stuk te gaan wandelen. Nou die vond dat een goed idee, want het was toch mooi weer. Wij lekker lopen, (telefoon van mama, ff checken), langs het kanaal, door straten richting het winkelcentrum, want we hoorde een omroeper. Onderweg nog even op de foto in het Reeshofpark langs het water. Bij het winkelcentrum werd een wedstrijd gehouden met lopen en fietsen. En ja hoor mama belde alweer..... Na toch wel een 1.5 uur lekker gelopen te hebben, kwamen we weer thuis waar ik van papa de fles kreeg die mama al had afgekolfd, yammy. En toen kwam mama alweer thuis, ze kon me toch niet zo lang missen (en ik haar ook niet).

dinsdag 14 september 2010

Dinsdag 14-09-2010

Hallo, daar ben ik weer. Vanmorgen ben ik met mama naar het consultatiebureau geweest, die meneer wilde mij weer wegen. Nou, hij moest 2x kijken naar mijn gewicht, hij kon zijn ogen niet geloven. Ik woog maarliefst 3765 gram, dat betekent vanaf vorige week vrijdag 10-09 dat ik 255 gram ben aangekomen. Een persoonlijk record!
Tot de volgende blog!

maandag 13 september 2010

Zaterdag 11-09-2010 & Zondag 12-09-2010

Hallo allemaal, daar ben ik weer. Het heeft even geduurt voor ik weer iets op de weblog blogde, maar ja druk druk druk........ Al ben ik nog zo klein, ik heb het best wel druk op een dag hoor!!! Minimaal 6 to 8 keer eten, in bad gaan, mijn kleren onderspugen, mijn papa en mama uit hun slaap halen en zelf gaan slapen als ze wakker zijn. Hier rechts sta ik op de foto met tante Hilde, we waren zaterdagavond even met onze nieuwe auto naar Capelle a/d Ijssel gereden voor een bakkie. Ook kreeg ik mijn flesje van tante Hilde, ze was bang dat ik haar haar zou onderspugen als ik aan het uitbuiken was op haar schouder, maar ja ik had al een boertje gelaten, volgende keer beter.
Op het filmpje lig ik in bed met Pip, van Woesel & Pip, daar ben ik helemaal fan van. Kei gaaf.
Dinsdag moet ik weer naar het consultatiebureau, kijken wat ze nu weer voor tips hebben. Als het slecht weer is gaan we met mama's auto, die heeft een speciaal spiegeltje voor mij opgehangen, zodat we naar elkaar kunnen kijken. En nu ga ik slapen want we moeten morgen weer vroeg op. Tot de volgende blog.


Als je goed luistert hoor je het deuntje van Woesel & Pip.

zondag 5 september 2010

Zondag 05-09-2010













He he, ome Paul en tante Hilde zijn eindelijk terug van hun vakantie in Zwitserland, wat waren dat 3 lange weken(ik had ze wel een klein beetje gemist). Ze hadden ook cadeautjes voor mij meegenomen. Joepie!! Ik heb een houten treintje gehad met mijn naam en een handig slabber-tut/houder. Na al het bezoek ben ik lekker onder de douche gegaan met mama, want wij moesten nog naar de verjaardagen van ome Thomas en tante Margriet en Glenn. De volgende ochtend heb ik met papa de musical van Woesel en Pip gekeken, ik was nog een beetje moe na die gezellige verjaardag. We waren schijnbaar pas om 1.00 uur thuis, maar daar kan ik me niets van herinneren, ik lag ineens in mijn eigen bedje. Borreltje te veel op, denk ik.

donderdag 2 september 2010

Donderdag 02-09-2010

Na een goeie testrit hebben ik, papa en mama besloten om een nieuwe auto te kopen, het is wederom een Golf geworden. Maar nu een met extra grote kofferbak, zodat ik nu al mijn spulletjes mee kan nemen. En ik heb een hoop spullen om mee te nemen als ik on tour ga: een kinderwagen voor als ik moe word, autostoeltje, speelgoed, mijn shetlander Charlotje (pony), een hoop kleertjes en luiers en misschien nog wat spullen van papa en mama. Hopelijk kunnen we hem volgende week zaterdag ophalen. Maar wel goed je schoenen afkloppen als je instapt, want het is er een met lichte bekleding en anders kan papa heel boos worden (die moet hem schoonmaken!!!).