maandag 17 januari 2011

Maandag 17-01-2011 Dagje Thuis

Papa en mama vonden het beter dat ik vandaag niet naar het kinderdagverblijf zou gaan en daarom heeft oma Backx op mij gepast. En dat was weer reuze gezellig. We hebben weer een heel stuk gelopen en dan kijk ik altijd mijn ogen uit, dan heb ik het veel te druk met kijken en gewoon geen tijd om te slapen. Daarom was ik ook heel erg moe toen we thuiskwamen en toen heeft oma Backx mij meteen in bedje gelegd. Om 17.00u heeft oma mij er weer uitgehaald en toen lag ik net lekker tegen oma aan beneden en toen hoorde ik toch in een keer een kabaal.
Ik keek naar het raam en daar stond mama tegen het raam aan te tikken en te zwaaien... Dat zag er wel grappig uit. Een paar uur later kwam deed papa precies hetzelfde toen hij thuiskwam, maar toen moest ik wel ff goed kijken, want papa had eerst zijn muts en dat vond ik niet zo leuk.

Zondag 16-01-2011 tante Hilde jarig


Tante Hilde was vandaag jarig, hoera hoera. Ik mocht van papa en mama alleen niet naar Capelle aan de Yssel, omdat ik de afgelopen dagen een beetje koorts gehad heeft. Daarom is mama alleen geweest met opa Scheepens en oma Backx.
En papa en ik zijn lekker thuisgebleven. We hadden mama beloofd dat we zouden gaan wandelen, maar toen mama weg was had papa zijn guitar hero gepakt en toen mocht ik ook even spelen. Maar ik vond mijn boekje van Woezel en Pip eigenlijk veel interessanter, hi hi.

Zondag 16-01-2011 Koortsvrij


Jippie, ik ben weer koortsvrij !!



zaterdag 15 januari 2011

Zaterdag 15-01-2011 Bijna geen koorts meer

Toen mama mij vanochtend temperatuurde was mijn koorts al een stuk minder en toen ze het daarna nog een keer deed, was de koorts alweer bijna weg. Maar papa, mama en ik hebben afgesproken dat ik het de komende dagen nog wel lekker rustig aan blijf doen. Ik ben een beetje verkouden geweest en mama is nog steeds een beetje verkouden, maar ik denk ook dat er binnenkort een tandje door gaat komen.
Ik heb vandaag weer lekker een fruithapje op. Mama had verse peer door de blender gehaald en die was heerlijk. Ik heb een nieuwe plastic slabber, zodat ik minder knoei met mijn fruit en groente hapjes, maar die had mama niet helemaal goed vastgemaakt en dat zag ze pas toen we al klaar waren, dus toen moest ik een nieuw rompertje en een nieuw shirtje aan. Nou ja eigenlijk moest ik twee nieuwe rompertjes aan, want toen mama mij voor de eerste keer een nieuw rompertje aangegeven had, moest ik een boertje laten en toen kwam er per ongeluk een klein spuugje mee. Mama en ik moesten er alletwee om lachen.

Vrijdag 14-01-2011 Een beetje koorts

Voor het eerst in mijn leventje heb ik last van koorts. Papa had mij vanochtend naar het kinderdagverblijf gebracht, want toen had ik nergens last van, maar in de loop van de dag begon ik het steeds warmer te krijgen. Juffrouw Deborah heeft toen naar mama gebeld en overlegd en toen is papa mij al vroeg in de middag op komen halen. Eenmaal thuis was ik blij dat ik in mijn bedje lag, maar mijn koorts steeg wel. Mama heeft mij regelmatig uit bed gehaald en voeding gegeven, zodat ik niet uit kan drogen. En ze heeft ook mijn temperatuur heel goed in de gaten gehouden. Als ik dan beneden was mocht ik lekker tegen mama's schouder aanliggen en dat vond ik heel erg fijn, ik zou het liefst uren zo blijven liggen.

Donderdag 13-01-2011 Oma Backx

Mama was ook vandaag nog ziek thuis. Oma Backx was later, want haar auto startte niet en daarom moest ze eerst ff langs de garage. Maar toen ze er was, zijn we eerst lekker 3 kwartier gaan wandelen en dat vond ik zo relaxed dat ik halverwege in slaap gevallen ben en pas weer wakker werd toen we allang weer thuis waren.

Woensdag 12-01-2011 Mama thuis ?


Ik was een beetje door de war, want mama is op woensdag altijd 's middags vrij, maar nu was ze 's ochtends ook thuis. Maar dat kwam omdat ze een beetje ziek was. Toch hebben we wel gezellig gespeeld en heeft mama mij gewoon borstvoeding gegeven.
Ik heb 's avonds ook nog lekker in de box gespeeld.

Dinsdag 11-01-2011 Tante Karin jarig

Vandaag is de verjaardag van Tante Karin. We zijn er niet heen geweest, want papa moest werken en ik was een beetje verkouden. Maar mama en ik hebben wel gebeld om te feliciteren.

Zaterdag 08-01-2011 Stoere Outfit


Vandaag ben ik met papa en mama naar de housewarming party geweest van ome Mark en tante Suzanne en mama had mij hele stoere kleertjes aangegeven met hele gave schoenen. Voordat we gingen heeft papa mij eerst nog op de foto gezet. Ik had echter geen aandacht voor papa, want ik was aan het kijken naar de kerstlichtjes die buiten op en neer waaiden. Ome Mark en tante Suzanne hadden ook nog heel gaaf nieuws, ze zijn zwanger en dat betekent dat ik een neefje of nichtje krijg !

Maandag 03-01-2011 Relax dagje

Vandaag weer bij het kinderdagverblijf geweest. Ik heb vandaag veel gerust in de bouncer. Vandaar uit kon ik lekker rond kijken en iedereen in de gaten houden.

Zaterdag 01-01-2011 Nieuwjaarsreceptie

Ik ben vandaag met papa en mama naar de nieuwjaarsreceptie geweest van de familie Backx. De familie van mama en dat is een hele grote familie. Ik kende er nog niet iedereen van dus dat was een mooie gelegenheid om kennis te maken. Ik vond het erg gezellig,, het eerst half uur.
Maar daarna vond ik het echt veel te druk worden, er bleef familie binnenkomen.
Toen heb ik het ff op een brullen gezet en toen hebben papa en mama mij lekker rustig in mijn wandelwagen gelegd op een aparte kamer.

Vrijdag 31-12-2010 Oudjaarsdag !

Papa en mama vonden mij heel stoer, want ik ben helemaal niet bang van vuurwerk ! Omstreeks 23.15 hadden ze mij uit bed gehaald en heb ik lekker gegeten, daarna hebben we gezellig met zijn drietjes naar het vuurwerk gekeken buiten en op de televisie. Buiten was er niet zo heel veel te zien, want het was kei mistig. Om 01.30u lag ik weer in mijn bedje en toen werd er nog wel een beetje vuurwerk afgestoken, met best harde knallen. Maar daar heb ik helemaal geen last van gehad, want mama had mijn muziekje aangezet en toen ben ik lekker in slaap gevallen. Happy New Year !!

Woensdag 29-12-2010 met Opa scheepens op de foto


Ik ben vanmiddag weer samen met mama naar Opa en Omi in Udenhout geweest. Mama heeft een paar leuke fotos gemaakt van mij met Opa. Mama had ook nog een lekker fruithapje klaargemaakt die Opa mij gegeven heeft.

Maandag 27-12-2010 Juffrouw Peggy voor de gek gehouden

Vandaag was het weer erg gezellig bij de Blokkendoos. Ik heb de juffrouw lekker voor de gek gehouden. Ze had mij in de box gelegd en ik lag lekker met de babygym te spelen, maar toen bedacht ik me dat ik zin had in mijn fruithapje, dus toen begon ik een beetje te mopperen om te kijken of ze begreep wat ik bedoelde en dat ging goed, want ik kreeg het meteen.
En daarna mijn flesje, ik was helemaal voldaan.
Ik had een poepie in mijn pampertje gedaan en juffrouw Debbie dacht dat ik al klaar was, want ze ging mij al verschonen. Nou dan kent ze mij nog niet, want ik laat zelf wel weten wanneer ik klaar ben met een poepie doen, want dat begin ik altijd te lachen. Maar ja, mijn pampertje werd dus al uitgedaan, terwijl ik nog niet klaar was en toen besloot ik om maar gewoon lekker verder te gaan met mijn poepie doen en daar moest de juffrouw erg om lachen.

Zondag 26-12-2010 Tweede Kerstdag


Toen ik gisterenavond thuiskwam was ik heel erg moe, mama had mij nog een voeding gegeven, maar voordat ik de laatste slok ophad, sliep ik al.
Daarom heb ik deze ochtend eerst lekker uitgeslapen. Daarna zijn we naar ome Paul en tante Hilde geweest in Capelle a/d Yssel en daar hebben we gezellig tweede kerstdag gevierd. Daar mocht ik voor het eerst in mijn nieuwe campingbedje slapen, maar ik moet heel eerlijk bekennen dat ik er meer aan moest wennen als dat ik zelf dacht. Gelukkig lagen mijn lievelingsknuffeltjes Glowie en Rafje bij mij, maar ik heb papa en mama wel 25keer de trap op en af laten lopen, voordat ik sliep.

Zaterdag 25-12-2010 Eerste Kerstdag


Vanochtend zijn we eerst bij Opa en Oma Scheepens geweest. Ik had een cadeautje aan Opa gegeven, een hele mooie vergrote foto van mij en mama, waarvan ik wist dat hij die heel mooi vond. Vanmiddag zijn we naar Opa en Oma Weller geweest. We hebben daar gezellig gegeten en ik heb boven in mijn bedje geslapen. Jackson was ook mee geweest. Op een gegeven moment was mama met Jackson wandelen en toen heeft tante Suzanne mij een flesje gegeven. Ik had een leuk cadeautje gehad. Op de foto kijk ik een beetje verrast, want er zit namelijk een belletje in de bol die rinkelt als je het op en neer beweeg. Ik heb Opa en Oma Weller ook een cadeautje gegeven, namelijk twee mooie foto's van mijzelf en dat vonden ze harstikke leuk.

Vrijdag 24-12-2010 Kerstavond bij oma Backx

Vanavond hebben we bij oma Backx gegeten. Ik heb lekker mijn flesje gekregen en daarna hebben papa en mama mij in mijn bedje gelegd boven bij oma. Mama had wel 3 tassen met spulletjes bij voor mij, dus ik dacht dat het niet zo veel zou uitmaken als ik dan mijn pyamaatje en rompertje onder zou spugen. Maar wat bleek... was mama toch mijn schone rompertjes vergeten ! Ik balen, want ja als ik dat van te voren geweten had...maar gelukkig had mama mijn rompertje even op de verwarming gelegd en toen was het al snel weer droog. Ik had Oma twee hele mooie foto's van mijzelf gegeven als cadeautje en ze was er heel erg blij mee.

Donderdag 23-12-2010 Nieuw Campingbedje

Vandaag heeft papa voor mij een nieuw campingbedje gekocht.
Mijn oude campingbedje was nog goed hoor, want dat lag ook heel fijn, maar papa liep altijd een beetje rood aan als het ingeklapt moest worden, dat ging namelijk niet zo soepel.
Daarom heeft papa er nu een gekocht die binnen een paar minuten in te klappen is, over een paar dagen mag ik er voor het eerst in slapen.